Omat tiedot

Halutessasi tarkastella pääkäyttäjätunnukseesi liitettyjen webhotellien resursseja, ominaisuuksia ja käyttöoikeuksia, löydät näitä tietoja Omat tiedot -sivulta.

Mikäli pääkäyttäjätunnukseesi on liitetty useampia webhotelleja, sivulla pyydetään valitsemaan ensin tarkasteltava webhotelli, jonka jälkeen näkymä on seuraavanlainen:

Omat tiedot

Omat tiedot -sivun kautta voit mm:

  • Vaihtaa pääkäyttäjätunnuksesi salasanan sekä pääkäyttäjätunnukseesi liitetyn yhteyssähköpostin kohdasta 'Käyttäjätunnus ja yhteystiedot' sekä muokata yhteystietojasi 'Yhteystiedot' -välilehden kautta. Huomaathan ilmoittaa myös mahdolliset muutokset osoitetiedoissasi sekä sähköpostiosoitteessasi erikseen myös asiakaspalveluumme, sillä hallintapaneelista tieto ei päivity meille automaattisesti.
  • Voit luoda ja palauttaa koko pääkäyttäjätunnukseen liittyviä palautuspisteitä kohdasta 'Pääkäyttäjätunnuksen palautuspisteet'
  • Voit luoda ja palauttaa webhotellikohtaisia palautuspisteitä valitsemalla ensin haluamasi webhotelli ja klikkaamalla tämän jälkeen 'Valitun webhotellin palautuspisteet'.
  • Sivulta voit myös tarkistaa käytössä olevan webhotellisi (esim. 'Mini') ja siihen mahdollisesti tilaamasi lisäpalvelut. Voit myös tarkastella webhotellipakettisi tarkempia ominaisuuksia ja rajoja välilehdiltä 'Resurssit', 'Webhotellin ominaisuudet' sekä 'Käyttöoikeudet'.

Takaisin Lue lisää