Kirjautuminen Nettisivukoneeseen

WebhotellivalikkoNettisivukone käynnistetään Nettihotellin hallintapaneelista käyttäen pääkäyttäjätunnuksiasi, jotka olet saanut palvelun avauksen yhteydessä. Kirjaudu ensimmäiseksi webhotellisi hallintapaneeliin näiden ohjeiden mukaisesti.

Mikäli pääkäyttäjätunnukseesi on liitetty useampi kuin yksi webhotelli, valitse ensimmäiseksi se webhotelli ylälaidan 'Valittuna' -valikosta, jonka yhteyteen kotisivut on tarkoitus toteuttaa Nettisivukonetta käyttäen. (Edellyttäen, että pääkäyttäjätunnukseesi on liitetty useampi webhotelli).

Hallintapaneeli: Käynnistä NettisivukoneKlikkaa tämän jälkeen verkkotunnuksesi kohdalla 'Näytä lisää/Näytä vähemmän' -painiketta ja alapuolelta 'Avaa Nettisivukone' -painiketta.

Huom!Huomaathan, että kun avaat Nettisivukoneen valitsemassasi webhotellin verkkotunnuksessa, suunnittelet sillä kotisivut ja julkaiset ne myöhemmin painamalla 'Julkaise', työkalu ylikirjoittaa webhotellisi levytilassa mahdollisesti jo sijaitsevat vanhat kotisivut. Ota siis tarvittaessa vanhat kotisivutiedostot talteen esim. FTP:llä, ennen kuin aloitat uusien kotisivujen suunnittelua Nettisivukoneella.

Tämän jälkeen Nettisivukone käynnistyy selaimen uuteen välilehteen.

Takaisin Lue lisää